Gordon Beeld © ANP

Gordon blijft hopen op de liefde: 'Het wordt vanzelf weer licht'

20 december 2021 13:42

Gordon (53) is na een mislukte relatie in 2021 en verschillende korte romances in de jaren ervoor de hoop op de liefde niet kwijt. De zanger en presentator blijft optimistisch voor het komende jaar, zo laat hij op zijn Instagram weten.

"Ik had het voor geen goud willen missen"

Op Instagram deelt Gordon maandag een paar hoogtepunten van het afgelopen jaar. Zo kreeg de zanger zijn hondje Toto, emigreerde hij naar Dubai en zamelde hij meer dan 40.000 handtekeningen in tegen online pesten. Hoewel zijn relatie met Jeffrey onlangs tot een einde kwam, noemt hij de beginperiode van hun relatie een hoogtepunt. 'In juli werd ik verliefd op Jeffrey de Visser wat 4 maanden opleverde van de hele wereld over samen op een roze wolk maar wat helaas is misgelopen. Ik had het voor geen goud willen missen!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon klaar met coronakritiek Tim: 'Zet die spuit in je arm!'

De zanger heeft naar eigen zeggen nergens spijt van. 'Alles loopt zoals het universum voor me heeft bepaald.' Ook dat het einde van het jaar door de lockdown 'zuur' is, zorgt er niet voor dat hij zijn hoop verliest. Gordon blijft geloven in een wereld 'waarin we kunnen leven met Covid' en hij 'zal ook wederom blijven hopen op de liefde'.

 

Gordon was een tijdje geleden een stuk minder goedgezind toen hij werd geweigerd op een vlucht naar Dubai:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon aan de pijnstillers door zware pijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!