Kim Kardashian en Pete Davidson Beeld © Getty Images

Kim Kardashian en Pete Davidson gespot tijdens bioscoopdate

20 december 2021 19:07

Het lijkt erop dat Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28) het nog steeds erg gezellig met elkaar hebben. De twee werden zaterdag namelijk gespot tijdens een bioscoopdate in Staten Island, de woonplaats van Pete. De twee tortelduifjes waren niet alleen, want niemand minder dan Scott Disick (38), de ex-vriend van Kourtney Kardashian, vergezelde ze tijdens de film en een diner achteraf.

"Hij is helemaal verliefd op haar"

Het ging hoogstwaarschijnlijk om een spontane date, want Pete werkt normaal gesproken op zaterdagavond voor de Saturday Night Live-show, maar de cast werd op het laatste moment flink ingekrompen vanwege zorgen om de nieuwe Omicron-variant van het coronavirus. Hierdoor had Pete ineens een gaatje in zijn agenda en die besloot hij door te brengen met Kim en Scott.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian eist dat scheiding versneld wordt

Na de film at het trio nog een hapje in een restaurant, waar ze werden vastgelegd door een TikTok-gebruiker die het filmpje online deelde. Volgens de vrouw was er een hele verdieping van het restaurant Angelina’s afgehuurd voor het trio en werd er champagne geschonken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zuigzoen? Pete Davidson gespot na date met Kim Kardashian

Volgens geruchten zijn Pete en Kim al sinds oktober een stelletje, toen ze hand in hand werden gespot tijdens een pretparkuitje. Kort daarvoor deden de twee samen een sketch voor Saturday Night Live, waarbij ze elkaar moesten zoenen. Een bron dichtbij het koppel onthulde onlangs nog dat Pete regelmatig van New York naar Los Angeles vliegt zodat hij Kim even kan zien. "Hij is helemaal verliefd op haar en noemt haar steeds 'zijn meisje'".

Iemand die de opbloeiende liefde tussen de twee niet zo kan waarderen, is Kanye West, de bijna ex-man van Kim. 

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46