Beeld © Stijn Ghijsen/KRO NCRV

Kijkers genieten van Een Huis Vol: 'Altijd chaos, maar vooral liefde'

20 december 2021 20:09

Het nieuwe seizoen van ‘Een Huis Vol’ is vanavond weer van start gegaan en dat betekent dat we vanaf nu weer wekelijks kunnen genieten van de avonturen van de familie Jelies, de familie Cudogham en de familie Buddenbruck. In de eerste aflevering gebeurt weer van alles: er wordt een nieuwe baby geboren, er gaat een kind het huis uit en één van de vaders moet bijkomen van een flinke kater.

"Het is heel onvoorspelbaar en het ziet er niet goed uit"

De aflevering begint met de familie Buddenbruck, die in Duitsland woont en bestaat uit elf kinderen en één kleinkind. Het gezin heeft een leuke avond achter de rug, want één van de kinderen is de dag ervoor vier jaar geworden. Vader Rob heeft iets te diep in het glaasje gekeken en heeft naar eigen zeggen ‘driekwart fles whiskey’ naar achter gegooid. En daar heeft hij nu spijt van, want hij moet gaan klussen in het huis van zijn zoon Miguel, die samen met zijn vriendin een huisje op de kop heeft getikt. Klussen met een kater is niet de beste combinatie, maar desondanks probeert hij er het beste van maken. Als hij en zijn vrouw Thaila het huisje voor het eerst zien, zijn ze razend enthousiast. De twee blikken terug op hun eigen eerste woning en zijn tot grote hilariteit van de kijkers elkaar vooral aan het napraten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezinsleden Een Huis Vol-familie Jelies besmet: iedereen in isolatie

In huize Jelies is ook het nodige aan de gang. Janneke is namelijk bevallen van baby nummer 9, een meisje genaamd Johni. Terwijl ze en haar man Johan in het ziekenhuis zich voorbereiden om weer naar huis te gaan, zijn hun dochters thuis door het dolle heen. Het feit dat er weer een meisje is geboren maakt ze ontzettend gelukkig en ze zijn dan ook druk in de weer met ballonnen en het bakken van taarten. Janneke krijgt slechts twee en een half uur na haar bevalling te horen dat ze weer naar huis mag en heeft ontzetten veel zin om weer naar huis te gaan. "Ik kan niet wachten om de meiden weer te zien. Ik weet hoe ze nu in spanning zitten te wachten op ons." En daar blijkt geen woord van gelogen, want zodra ze thuiskomen zijn de meiden onderling aan het vechten om als eerst een glimp van baby Johni op te vangen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkcijferhit Een huis vol krijgt een speciale kersteditie

Bij de familie Cudogham is het ook gezellig: zij vieren een paar dagen vakantie op een camping in Flevoland. De reden hiervoor is echter wel dubbel: de vader van Cynthia heeft namelijk alvleesklierkanker en het gaat niet goed met hem. Om toch nog zoveel mogelijk tijd met hem te kunnen doorbrengen en te kunnen genieten van elkaars gezelschap, hebben ze deze vakantie geboekt. Hoewel duidelijk te zien is dat ze het ontzettend naar hun zin hebben, is het voor Cynthia erg moeilijk. "Het is heel onvoorspelbaar en het ziet er niet goed uit. Maar we proberen er zo positief mogelijk in te staan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een Huis Vol-moeder reageert op 'lulverhalen' van zoon

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!