Gordon Beeld © ANP

Gordon neemt tweede hond met korte snuit in bloedheet Dubai

21 december 2021 14:00

Hoe meer kritiek Gordon (53) krijgt, hoe meer hij zijn kont tegen de krib gooit, zo laat hij vandaag zien op zijn Instagram Stories. Nadat hij eerder zijn Franse bulldog Toto al dan niet per privéjet naar Dubai liet afreizen, heeft hij nu een tweede hond aan zijn huishouden in de Verenigde Arabische Emiraten toegevoegd. Dit beestje heeft Goor bij een hondenwinkel in Dubai opgepikt, vertelt hij opgetogen.

"Hier is Rocco"

Het jaar 2021 staat voor de zanger compleet in het teken van Toto. Het hondje reist gezellig met zijn baasje mee de wereld over in een comfortabel Gucci-tasje. Op de valreep van het jaar krijgt Toto een speelkameraadje: Rocco.

Waar Toto is vernoemd naar het hondje uit The Wizard of Oz, de favoriete film van Gordon, zoekt hij het voor zijn tweede hondje in een heel andere hoek. Rocco is namelijk vernoemd naar de Italiaanse pornoster Rocco Sifreddi. Dat laat Gordon zelf weten in de Instagram-post waarmee hij Rocco introduceert aan de wereld. 'Hahahaha zo leuk', schrijft hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hond Toto van Gordon bijt van zich af na valse geruchten

Niet iedereen is zo blij met de huisdieren als Goor zelf. Nadat de zanger eerder dit jaar kritiek kreeg waar de honden geen brood van lusten, gaat hij rustig door met het delen van Toto's wel en wee. Toto bijt waar nodig van zich af, maar laat zijn kop niet hangen. Van zijn strandwandelingen tot zijn eerste verjaardag: alle hoogtepunten van de influencerhond zijn op Instagram te bekijken.

Gordon heeft een aantal keer het vriendelijke verzoek van De Koninklijke Hondenbescherming gekregen om zijn hondje niet te promoten op Instagram. Dit omdat het beestje tot een niet toegestaan soort zou behoren met een te korte snuit, waardoor het diertje te weinig lucht krijgt. Gordon zelf zegt het volgende over het commentaar: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordons hondje Toto viert eerste verjaardag in Dubai

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!