Kim Kardashian en Kanye West Beeld © ANP

Brutale fan tegen Kim Kardashian op date met Pete: 'Kanye is beter'

21 december 2021 17:21

De relatie tussen tortelduifjes Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28) is nog steeds niet bevestigd, maar een fan van Ye - voorheen bekend als Kanye - West heeft het nu al gehad met de vermeende nieuwe vriend van de realityster. Terwijl Kim en Pete op een bioscoopdate waren, liet de persoon in kwestie duidelijk zijn mening blijken.

''Dit is zo raar en onbeleefd''

Kim en Pete werden zaterdagavond gespot tijdens een bioscoopdate in Staten Island, de woonplaats van Pete. De twee lijken helemaal in de wolken, maar één iemand kan deze opbloeiende liefde niet waarderen - en dan hebben we het niet eens over Kanye.

Een fan kwam Kim en Pete per toeval tegen (gebeurt wel vaker) en pakte zijn kans om Kim een duidelijke mening toe te schreeuwen over haar romance. ''Kanye past een stuk beter bij je!'' roept de man terwijl Kim langs hem loopt. De moeder van vier geeft geen krimp en loopt door alsof ze niks heeft gehoord.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

8-jarige dochter Kim Kardashian gaat stiekem live op TikTok

De online reacties op deze opvallende benadering waren niet mals. Veel mensen vinden deze actie niet gepast. 'Dit is zo raar en onbeleefd', schrijft iemand. 'Kim heeft het huwelijk niet zonder slag en stoot beëindigd. Ze is erg geduldig geweest en heeft haar best gedaan. Kanye ziet dat nu eindelijk in en doet daar publiekelijk uitspraken over zonder er bij na te denken wat voor effect dat op Kim heeft', tweet een ander.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Kardashian haalt rechtenexamen na drie mislukte pogingen

Wat we in ieder geval wel weten is dat Ye de kus tussen Kim en Pete in het programma Saturday Night Live - op z’n zachtst gezegd - niet kon waarderen. Kanye zal zijn mondige fan dus waarschijnlijk groot gelijk geven.

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!