Beeld © ANP

Kijkers uiten massaal ongenoegen over The Roast of Hans Klok

21 december 2021 22:25

Hans Klok (52) was vanavond het 'slachtoffer' in de Comedy Central Roast. De illusionist kreeg er flink van langs door verschillende BN’ers, maar niet iedereen was te spreken over de kwaliteit van de grappen die werden gemaakt. Met name rapper Sjaak viel volgens veel mensen door de mand.

De roasters van dit jaar zijn Louisa Janssen, Giel de Winter, Rasti Rostelli, Henk Westbroek, Johan Goossens, Karin Bloemen, Sjaak, Stefano Keizers en Henry van Loon. Laatstgenoemde kan nog op de nodige lof rekenen als het gaat om zijn grappen, maar de rest komt er minder goed vanaf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Klok flink aangepakt tijdens roast: 'Kan ook om mezelf lachen'

Rapper Sjaak moet het spits afbijten, maar heeft volgens Henry al de nodige champagne naar binnen geklokt. En dat is ook wel te zien aan zijn opkomst: de rapper loopt bijna de verkeerde kant op en zet daarmee meteen de toon voor zijn verdere optreden. Na bijna elke grap valt steevast een stilte en de ongemakkelijke blikken in het publiek liegen er niet om. Rasti Rostelli merkt later gevat op dat het geen zin heeft om de rapper te hypnotiseren, omdat hij al flink onder invloed is. Ook bij de kijkers thuis lijken de grappen van de rapper niet aan te komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stefano Keizers poedelnaakt tijdens roast van Hans Klok

Wie had gehoopt dat het na Sjaak nog beter zou worden, komt volgens kijkers bedrogen uit. Op Twitter uiten mensen massaal hun ongenoegen over de grappen die worden gemaakt en de BN'ers die zichzelf vooral heel grappig lijken te vinden. Verschillende Twitteraars zijn zelfs van mening dat Henry van Loon de hele uitzending in zijn eentje heeft gedragen.

Mensen die de grappen niet konden waarderen hadden gelukkig nog wel enige afleiding in de vorm van Stefano Keizers. De cabaretier was de hele uitzending naakt in beeld te zien, tot groot plezier (maar ook afgrijzen) van sommige kijkers. 

Zijn ondeugende gedrag begon al op de rode loper vóór de roast. 

Flute of Flop: Stefano Keizers shockeert op rode loper The Roast

04:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!