Chrishell Stause en Jason Oppenheim Beeld © Getty Images

Chrishell Stause en Jason Oppenheim uit Selling Sunset alweer uit elkaar

22 december 2021 07:53

De relatie van Chrishell Stause (40) en Jason Oppenheim (44) uit de Netflix-hit 'Selling Sunset' is na vijf maanden alweer voorbij. Het stel kondigde in juli van dit jaar aan een stelletje te zijn, maar hun liefde is een kort leven beschoren. Toevalligerwijs is ook de relatie van Jasons tweelingbroer Brett (44) op de klippen gelopen, maakt hij vandaag bekend.

"Hoewel we niet meer samen zijn, blijven we beste vrienden"

People meldt nu dat Chrishell en Jason niet langer samen zijn. De twee zouden zeer recentelijk hun wegen hebben laten scheiden. Jason vertelt dat hij en Chrishell uit elkaar zijn. "Hoewel we niet meer samen zijn, blijven we beste vrienden."

In juli zei Jason nog dat hij en Chrishell eerst hechte vrienden waren, voordat hun band zich ontwikkelde in een 'geweldige relatie'. Nu omschrijft hij haar als 'de beste vriendin die hij ooit had' en hij noemt hun relatie 'de gelukkigste periode uit zijn leven'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Internet gaat los: datet Selling Sunset-ster Amanza met Zac Efron?

Via een bericht op Instagram laat Chrishell weten dat zij en Jason niet dezelfde kijk hadden op het stichten van een eigen gezin.

In november 2019 werd publiekelijk bekend dat Justin Hartley, de ex van Chrishell, wilde scheiden. Chrishell werd die dag gefilmd voor realityserie Selling Sunset en was met stomheid geslagen na de actie van haar toenmalige echtgenoot. Ze verklaarde in de show: "Voordat we de kans hadden eruit te komen, had hij de scheiding al aangevraagd. Daar kwam ik achter doordat hij me een sms'je stuurde. Drie kwartier later wist de hele wereld het."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Christine Quinn uit Selling Sunset openhartig over PTSS na bevalling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!