Beeld © RTL

Dit is de winnaar van het zesde seizoen Het Perfecte Plaatje

22 december 2021 22:01

Na wekenlang fotograferen weten we eindelijk welke bekende Nederlander het zesde seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' heeft gewonnen. In het laatste deel van de finale namen Patrick Martens (43) en Frits Sissing (58) het tegen elkaar op.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale van Het Perfecte Plaatje.

In het eerste deel van de finale namen we afscheid van Georgina Verbaan. En dus maken Frits Sissing en Patrick Martens uit wie zich in het rijtje bij onder anderen Humberto Tan, Patty Brard, Estelle Cruijff, Jamie Westland en Bibi Breijman mag voegen.

Ook in deze aflevering moeten de amateurfotografen opdrachten uitvoeren op Bonaire. Als eerste moeten de twee mannen een foto maken die Bonaire typeert. Hier krijgt Patrick een mooie 8 voor, maar Frits ook.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Achter Het Perfecte Plaatje: Georgina had niet verwacht dat ze het tot de finale zou schoppen

Vervolgens krijgen Patrick en Frits de taak om een échte high fashion-foto te schieten. "Denk aan Vogue", zegt jurylid William Rutten nog. Frits krijgt voor deze opdracht wederom een 8, maar Patrick scoort zelfs een 9.

Voor de laatste opdracht moeten de finalisten nog éénmaal uit hun comfortzone, waarbij ze een prachtige onderwaterfoto moeten maken. Frits krijgt een 6 en Patrick een 7,5, wat laatstgenoemde tot winnaar maakt. 

Vervolgens komen zijn beste vriendin Georgina en zijn ouders op hem af rennen. Patrick, die het niet lijkt te kunnen geloven, slaat zijn handen direct voor zijn mond. Vol ongeloof blijft hij staan, terwijl presentator Tijl Beckand het programma, en daarmee het seizoen, afsluit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Achter Het Perfecte Plaatje: Juvat over emotionele laatste shoot

In de online serie Achter Het Perfecte Plaatje, spraken we met Georgina Verbaan. De actrice schopte het tot het eerste deel van de finale, maar had dat aanvankelijk niet verwacht. In de video hieronder vertelt ze over haar avontuur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!