Alicia Witt Beeld © ANP

Actrice Alicia Witt in rouw nadat ouders dood zijn gevonden

22 december 2021 19:45

Vreselijk nieuws voor Alicia Witt. De 46-jarige actrice, die onder andere bekend is van 'Orange Is The New Black' en 'Twin Peaks', laat via social media weten dat haar ouders dood zijn gevonden in hun huis.

"Ik vraag om privacy op dit moment om te rouwen"

In een statement laat Alicia weten dat ze een familielid naar het huis van haar ouders Robert (87) en Diane (75) heeft gestuurd, nadat ze al enkele dagen niks van hen vernam. "Ik heb contact gezocht met een familielid dat in de buurt woont", zegt ze, volgens Yahoo!. "Helaas was het resultaat onvoorstelbaar. Ik vraag om privacy op dit moment om te rouwen en mijn hoofd rond deze gang van zaken en dit surrealistische verlies te wikkelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Amerikaanse rapper Drakeo the Ruler overleden na steekpartij'

De ouders van Alicia zijn maandagavond even na 9 uur gevonden. Dat er geen duidelijke tekenen van een doodsoorzaak zijn, maakt het verhaal des te triester voor nabestaanden. De politie beweert dat het echtpaar problemen hadden met de oven en dat de kachel aanstond, maar er werden geen schadelijke stoffen in het huis gedetecteerd. Er wordt nog een autopsie uitgevoerd om de doodsoorzaak vast te stellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kitten YouTuber Jessie Maya overleden in de droger: 'Ben boos en verdrietig'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!