René le Blanc Beeld © ANP

René le Blanc zakt voor praktijkexamen door spookrijden

22 december 2021 23:17

Nienke Plas (35), Olcay Gulsen (41), Bert van Leeuwen (61), Catherine Keyl (75), Rayen Panday (38) en René le Blanc (52) zijn gezakt bij het SBS6-programma 'Het Nationale Verkeersexamen 2021'. Voor het programma moesten ze opnieuw een soort theorie- en praktijkexamen afleggen. Geen van de deelnemers slaagde erin beide toetsen te halen.

Van de zes deelnemers haalde alleen Bert zijn theorietoets. Voor de praktijktest slaagden alleen Nienke en Catherine. Rayen, René en Olcay zakten zowel voor hun praktijk- als theorietest.

Olcay zakte voor haar praktijktoets omdat ze door rood reed en Bert reed te voorzichtig. Rayen kreeg te horen dat hij gezakt was omdat het niet goed ging op de kruispunten en René zakte wegens spookrijden.

De praktijktest werd afgenomen door een CBR-examinator. Ook de theorietest, die in de studio door de BN'ers is gemaakt, is door het CBR gemaakt. Van alle vragen werden de juiste antwoorden besproken en toegelicht, door zowel de CBR-examinator als oud-politicus Alexander Pechtold, algemeen directeur van het CBR.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!