Pete Davidson en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Kim Kardashian en Pete Davidson proberen Kanye te sparen

23 december 2021 03:16

Kim Kardashian (41) wordt wekelijks aan de Amerikaanse oost- en westkust gespot met Pete Davidson (28), met wie ze sinds november omgaat. Afgelopen week gingen de twee samen met wat mensen naar een bioscoop en restaurant in Staten Island, waarbij ondermeer Scott Disick (38), de ex van Kims zus Kourtney (42) aanwezig was. Volgens bronnen doet de realityster dit om haar ex-man Kanye West niet onnodig te kwetsen.

"Hij kampt met een bipolaire stoornis en kan daardoor hyperparanoia raken en overal iets achter zoeken"

"Kim wil niet overal innig zoenend te zien zijn zoals Kourtney en haar verloofde Travis Barker. Door met een groepje uit te gaan komt het allemaal wat meer casual over en is dat niet zo'n directe klap in Kanyes gezicht. Hij kampt met een bipolaire stoornis en kan daardoor hyperparanoia raken en overal iets achter zoeken", aldus een insider.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brutale fan tegen Kim Kardashian op date met Pete: 'Kanye is beter'

Hoewel Kim rekening probeert te houden met de gevoelens van haar ex is het niet zo dat ze nooit alleen is met Pete. De komiek werd afgelopen maandag nog gezien toen hij Kims hotel in New York verliet, de avond na hun bioscoopdate. Ook is zij gesignaleerd bij Petes appartement in Staten Island. Pete ontmoette in een eerder stadium al Kim moeder Kris Jenner.

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian en Pete Davidson gespot tijdens bioscoopdate

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!