Simon Keizer Beeld © ANP

Simon Keizer haalt uit na foute berichtgeving over pasgeboren zoontje

23 december 2021 13:44

Een typfoutje is zo gemaakt. Het is alleen een beetje lullig wanneer die tikfout in een naam staat. En wanneer die naam al op papier is gedrukt. Daar kunnen Simon (37) en Annemarie Keizer (37) over meepraten nadat ze in de krant lazen over de geboorte van hun zoontje Joa, die in het blad ineens anders heet.

"Prutsers"

Het jongetje werd dinsdag geboren en heet Joa, zo meldden de trotse zanger en zijn vrouw in een bericht op Instagram. In een krantenartikel wordt het pasgeboren ventje echter per abuis Noa genoemd.

Via Instagram Stories laat Simon weten hier enorm van te balen. 'Telegraaf heeft besloten dat Joa kennelijk Noa heet... Prutsers', schrijft hij bij een foto van het artikel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer wil van 'het perfecte plaatje' af op social media

De zanger liet eerder via Instagram al weten dat het een zware bevalling was, want Joa weegt maar liefst 8,5 pond. 'Het is niet onlogisch dat mama het nog wel zwaar heeft. Ik zal je de details besparen', aldus de zanger. Toch lopen de Keizertjes - los van het fysieke deel - over van geluk. 'Dromen komen uit!'

Zoon Joa is het tweede kind van de Nick & Simon-zanger en zijn vrouw. In de zomer van 2017 werden zij voor het eerst ouders van dochter Kiki. De zwangerschap van Annemarie was niet geheel zonder schrik, want ze raakte tijdens deze periode besmet met corona. Dat gebeurde tijdens een babyshower, waar ook Simon het virus opliep.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer over gebrek aan vadergevoelens: 'Er gebeurde niéts'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!