Beeld © ANP

Vrouw Robert Ten Brink vertelt over bijzondere bedgesprekken

24 december 2021 11:17

Heel romantisch is het niet, maar volgens Roos Cialona, de vrouw van Robert ten Brink, hebben de twee zelfs in bed gesprekken over 'All you need is love'. Roos vertelt aan het AD dat het idee om 'All you need is love' dit jaar buiten op te nemen ook in bed is ontstaan.

"Je kunt het rustig een familieproject noemen"

"Opeens zagen we het licht. Als we dan tóch geen gasten mochten ontvangen, waarom zochten we dan geen mooie buitenlocatie voor de opnames? Het klinkt misschien doodvermoeiend maar Robert en ik praten áltijd over het programma. Ook in bed, ja", aldus Roos, die terugblikt op het moment dat ze haar man 's ochtends aanstootte in bed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert ten Brink over stoppen met All You Need Is Love

Er werd uiteindelijk gekozen voor het Museumplein in Amsterdam, waar Robert ook regelmatig zijn honden uitlaat. "Vooral mijn blonde labrador Pippa mag hier graag poepen." Dinsdagavond werd op deze locatie openingsact van The Streamers opgenomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert ten Brink zegt 'volmondig ja' tegen nieuwe sinterklaasfilm

Robert en zijn vrouw kunnen zich bijna niet voorstellen hoe het is om geliefden zo lang te missen. Zelf hebben ze vijf dochters en vijf kleinkinderen. "Eén van onze dochters woont in Naarden. Dát vinden we al ver. Als ik haar drie weken niet heb gezien, voelt dat al lang", aldus Roos, die al jarenlang helpt bij het doorspitten van de brieven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert ten Brink: 'François blijft altijd echte Mister Lingo'

Roos is niet het enige familielid van Ten Brink dat meewerkt aan de show. Middelste dochter Isabel is producer van het programma en twee andere dochters zongen wel eens in het programma. "Je kunt het rustig een familieproject noemen. Isabel ging al mee naar de opnames toen ze 1,5 jaar was. We verschoonden haar luiers achter de schermen", aldus Roos. "Nu alle kinderen het huis uit zijn, nemen we de honden maar mee."

Eerder waren er grote zorgen of All you need is love wel door kon gaan in de coronapandemie. Gelukkig is daar inmiddels een oplossing voor gevonden.

All You Need Is Love Kerstspecial in gevaar door corona?

00:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!