Beeld © Instagram @mykillerbodymotivation

Fajah Lourens laat borstimplantaten verwijderen

25 december 2021 15:54

Fajah Lourens heeft haar borstimplantaten laten verwijderen. De 40-jarige actrice en fitnessgoeroe had last van complicaties en schrijft in een blog op haar website dat daarom voor haar nu 'het tijdperk van grote borsten' voorbij is.

"Mijn lichaam heeft er genoeg van en geeft dit heel duidelijk aan"

Dit jaar was een van haar implantaten voor de tweede keer in vijf jaar lek. Toch besloot Lourens die te verwisselen, maar ze kreeg daarna een complicatie. 'Ook moest ik aan de antibiotica. Dit verzwakte mijn weerstand en daardoor kreeg ik corona. Tijdens mijn ziektebed is mijn prothese omgedraaid. De platte kant is naar voren gaan staan en toen kwam het besef. Mijn lichaam heeft er genoeg van en geeft dit heel duidelijk aan', schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Fajah Lourens voelt druk om superfit te zijn door Killer Body-producten

Lourens hoopt anderen te inspireren blij te zijn met zichzelf. 'Ik wil tegen jou zeggen dat je goed bent zoals je bent. Je hoeft niet te veranderen. Voor anderen niet en ook niet voor jezelf. Ik wil je adviseren om de wortel van je gevoel te ontdekken en dat bij jezelf te helen. Jij bent niet je lichaam. Je bent veel meer dan dat.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Fajah Lourens voor de vierde keer corona: 'Eenzaamheid kwam om de hoek'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!