Beeld © YouTube-kanaal Ik & Simon

Simon Keizer deelt beelden bevalling Annemarie

26 december 2021 14:58

Simon en Annemarie Keizer werden op dinsdag 21-12-2021 de trotse ouders van hun zoon Joa. De zanger deelt op zijn YouTube-kanaal nu beelden van de grote dag en geeft zijn fans een intiem kijkje in het ziekenhuis.

"Na 28 minuten persen kwam onze baby op de wereld"

In de video is te zien hoe Annemarie en Simon zich klaarmaken om naar het ziekenhuis te gaan. Op maandagavond heeft Annemarie al drie centimeter ontsluiting en het plan is daarom om de volgende dag naar het ziekenhuis in Hoorn te gaan.

Eenmaal in het ziekenhuis is het lange wachten begonnen. Simon filmt zijn vrouw op verschillende tijdstippen en het lijkt maar niet op te schieten. Om de tijd wat te doden kijken ze La Casa de Papel en doet Simon een sudoku. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Simon en Annemarie Keizer besmet met corona bij een babyshower

Enkele uren en een ruggenprik later is het dan om 17.51 eindelijk zover: de tien centimeter ontsluiting is bereikt en het persmoment is daar. Van de geboorte zelf zien we niks, maar Simon deelt wel mede: 'Na 28 minuten persen kwam onze baby op de wereld.' Even later zien we hoe de Keizertjes hun dochter Kiki inlichten over de geboorte van haar broertje. "De baby heet Joa!', vertelt Annemarie haar. De volgende ochtend kan Kiki haar broertje eindelijk ontmoeten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer haalt uit na foute berichtgeving over pasgeboren zoontje

Onlangs spraken we Simons compagnon Nick. Hij is uiteraard hartstikke blij voor Simon, Annemarie en Kiki.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!