Julia voor 'De Bachelor' Beeld © Tom Cornelissen/Videoland

Julia Sinning slaat na Tony Junior een andere bachelor aan de haak

27 december 2021 14:28

Hoewel haar Bachelor-avontuur met Tony Junior (32) allesbehalve een 'happy end' had, blijkt Julia Sinning (25) tóch nog een andere bachelor aan de haak te hebben geslagen. Op Instagram is namelijk te zien dat Julia de kerst heeft doorgebracht met Robbert Jonkheer. De zakenman deed in 2017 mee aan het programma 'De Bachelor' en lijkt nu na 4 jaar alsnog de liefde te hebben gevonden.

"Ik heb twee weken voordat ik hierheen ging en paar dates met hem gehad"

Al tijdens haar deelname aan het programma De Bachelor werd Julia geconfronteerd met geruchten over Robbert. Tony vertelde haar dat hij te horen had gekregen dat zij kort voor de opnames nog zou hebben gedatet met Robbert, iets wat Julia ook meteen toegeeft. "Ik heb twee weken voordat ik hierheen ging en paar dates met hem gehad. Dat was prima, maar ik had al vanaf het begin gezegd dat ik hieraan mee zou gaan. Dus ik ben helemaal open deze ervaring ingegaan omdat ik jou wilde leren kennen als persoon. Ik had ook geen idee dat dit kon gebeuren, want het is me gewoon overkomen."

Tony twijfelt aan oprechtheid Julia in De Bachelor

00:31
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Sinning kan hoofdstuk Tony Junior eindelijk afsluiten

Tony koos uiteindelijk voor Julia, maar tijdens de reünie van het programma werd duidelijk dat de twee niet meer bij elkaar waren. Tony zou bij aankomst in Nederland al snel hebben getwijfeld, waarna hij besloot de relatie te verbreken. Gelukkig voor Julia heeft ze uiteindelijk tóch nog de liefde gevonden bij Robbert, zo blijkt uit een foto die hij tijdens kerst op zijn Instagram heeft gedeeld. 'Samenvatting Xmas ’21', zo schrijft hij bij het verliefde kiekje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miss Nederland Julia vertrekt met opgeheven hoofd uit Israël

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!