Beeld © ANP

Sander Lantinga deelt foto van zoet moment met pasgeboren dochter

27 december 2021 15:46

Sander Lantinga (45) is zijn week op een vrolijke manier gestart. De 538-dj, die vorige week vader werd van dochtertje Lily-Lexi, is namelijk vandaag voor het eerst met haar naar buiten gegaan. Op zijn Instagram deelt hij een kiekje van het bijzondere moment.

"Hallo Amsterdam, dit is Lexi"

Op de foto is te zien hoe hij achter de kinderwagen loopt, terwijl zijn dochtertje Cato op de wagen staan. 'Hallo Amsterdam, dit is Lexi (met een goede bijrol voor Catootje). Voor het eerst buiten! Lexi dan, Cato en ik zijn eerder buiten geweest', zo schrijft hij bij de foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Lantinga over bevalling: 'Tessel verloor drie liter bloed'

Sander maakte vorige week bekend dat zijn dochtertje was geboren. Helaas ging het na de bevalling niet zo goed met zijn vrouw Tessel. 'De bevalling ging snel en goed', zo schreef hij op Instagram. 'Misschien wel té snel, want daarna ging het snel minder. Tess is na de bevalling 3 liter bloed verloren door een oververmoeide baarmoeder (ja, dat bestaat) waardoor die niet meer sluit en blijft bloeden, dus uit huis getakeld en met gierende ambulance naar ziekenhuis gebracht'. De dj eindigde zijn bericht met een positieve noot. 'We zijn nu in alle gezondheid weer thuis, gelukkig… En gelukkig!'

Sander Lantinga over bevalling: 'Tessel verloor drie liter bloed'

04:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Lantinga openhartig over zijn burn-out en paniekaanvallen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!