Loretta Schrijver Beeld © ANP

Loretta Schrijver zag leven met veel kinderen voor zich: 'Anders uitgepakt'

29 december 2021 07:01

Wanneer Loretta Schrijver (65) in 'Aran on Tour' terugblikt op hoe ze haar leven had voorgesteld op haar 18e, blijkt dat ze het zich anders had voorgesteld. Op die leeftijd dacht de presentatrice dat ze een heleboel kinderen zou krijgen, maar het is anders gelopen.

"De partners die ik heb gehad waren er ook niet van"

Aran on Tour: Loretta Schrijver deelt update over gezondheid: 'Alle scans zijn goed'

17:18

Loretta heeft de liefde van haar leven gevonden in haar partner Lou, maar de twee hebben nooit kinderen gekregen. Daardoor is haar 'inner circle' heel klein, legt ze uit. "Ik ben zelf enig kind, mijn ouders zijn er niet meer, een oudere man; Lou", legt ze uit in Aran on Tour.  Aran vraagt zich af of ze ooit kinderen had gewild. "Nee", vertelt Loretta.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loretta Schrijver openhartig na kankerdiagnose: 'Verandert je wel'

Maar vroeger was dat anders. "Ik heb een kinderwens gehad vanaf mijn 18e, dat ik dacht: ik wil heel veel kinderen, maar ze hoeven niet van mijzelf te zijn." Loretta zag een toekomst voor zich waarbij ze zelf in een serre boeken zat te vertalen en dan naar buiten keek en allerlei kinderen zag rondrennen. "Het is allemaal wat anders uitgepakt, maar ik mag niet klagen (…) De partners die ik heb gehad waren er ook niet van.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Masked Singer-kijkers gieren om Loretta: 'Is het Quinty?'

Eerder sprak Aran ook al met Loiza Lamers, voor wie het een hele stap was om haar relatie met vriend Jelle bekend te maken. "Ik heb altijd geroepen: ik hoef geen kinderen, maar ik merk dat ik nu op een punt in mijn leven ben beland dat ik merk van: het komt wel steeds naar boven." Bekijk de hele video hier.

Aran on Tour: Jelle maakt Loiza Lamers 'dolgelukkig'

13:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!