Denzel Slager en Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise en Denzel na gender reveal: 'Ik ben zó blij!'

28 december 2021 09:23

Voor de hoogzwangere Famke Louise (23) zijn inmiddels de laatste loodjes aangebroken, maar in haar Videoland-serie 'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin' gaat het avontuur pas net beginnen. In de nieuwste aflevering zien we hoe de zangeres, bekend van hits als 'Op Me Monnie' en 'Slangen', het geslacht van haar kindje aankondigt. 

"Dit was echt één van de mooiste momenten uit mijn leven"

Famke en Denzel totaal verrast tijdens gender reveal

03:36

Tijdens een speciale bijeenkomst met familie en vrienden krijgen de aanstaande ouders te horen in verwachting te zijn van een zoontje. Iets wat vooral Denzel maar amper kan bevatten. "We krijgen gewoon een jongetje schatje!" schreeuwt hij terwijl hij de moeder van zijn kleintje vastpakt. "Ik had het niet verwacht, ik ben zó blij!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise verrast door vriend op 23ste verjaardag

Ook Famke is dolblij met de onthulling. "Een echte man maakt mannen", lacht ze na de onthulling. "Ik ben zo blij dat ik dit met jou heb mogen doen. (...) En ik ben zo benieuwd hoe onze jongen eruit gaat zien, echt niet normaal."

Tijdens de feestelijke bijeenkomst was nog een speciale rol weggelegd voor de moeder van Famke, die haar toezong. Ook de oma van de zangeres was aanwezig. "Ik vind het zo leuk dat ze dit nog kan meemaken", laat Famke weten. "Dit was echt één van de mooiste momenten uit mijn leven."

Inmiddels heeft Famke het nieuws ook gedeeld op Instagram:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise laat zich uit over trouwplannen met Denzel

Famke maakte afgelopen augustus bekend voor het eerst moeder te worden. Het nieuws kwam een dag nadat het koppel hun relatie wereldkundig maakte. Voor de camera van RTL Boulevard vertelde Famke eerder van plan te zijn hun kindje genderneutraal op te voeden: "Je weet van tevoren niet waar onze kleine op zal vallen dus we willen daar van te voren geen kleurkeuze aan verbinden."

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin is elke dinsdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!