Stalker opgepakt bij woning Kylie Jenner ondanks contactverbod

28 december 2021 05:23

Een man die eerder een contactverbod opgelegd kreeg, heeft zondag toch bij de villa van Kylie Jenner (24) in Beverly Hills aangebeld. Een beveiliger belde de politie, die de man oppakte.

TMZ meldt dat de man zich de afgelopen maanden vaker heeft laten zien in de chique buurt waarin de voormalig realityster woont. Kylie was dat zat en vroeg een contactverbod aan. Dat kreeg ze toegewezen, waardoor de politie de man zondag makkelijk kon oppakken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kylie Jenner maakt comeback op Instagram na Astroworld-drama

De cosmetica-onderneemster heeft vaker last van ongewenst bezoek. Eerder deze maand klom een man over het hek rond haar villa. Hij had een bos bloemen bij zich en zou Kylie ten huwelijk hebben willen vragen. Hij was alleen aan de verkeerde kant het hek overgegaan en stond daardoor voor de deur van de buren.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fan probeert Kylie Jenner ten huwelijk te vragen, politie grijpt in

Kylies zus Kendall Jenner moest eerder dit jaar de beveiliging rond haar huis opschroeven omdat er in korte tijd twee situaties waren met vreemden waarbij haar veiligheid in het geding kwam. De politie in Los Angeles onderschepte eerst iemand die van plan was Kendall en daarna zichzelf te doden. Een paar dagen later wist een andere man haar tuin te betreden waar hij op ramen sloeg en naakt in haar zwembad probeerde te springen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!