Beeld © ANP

Art Rooijakkers heeft corona, met tweeling in isolatie

28 december 2021 16:30

Het zit Art Rooijakkers (45) niet mee. De presentator schrijft vandaag in zijn Instagram Stories dat hij deze dagen in isolatie moet doorbrengen samen met zijn tweeling van 4,5 jaar.

"Thuisquarantainedag zoveel met een tweeling van 4,5 jaar"

Art heeft namelijk het coronavirus opgelopen. In zijn foto zien we ook een positieve zelftest liggen. De presentator heeft gelukkig enkel last van milde symptomen en zijn twee dochtertjes hebben niets, zo laat zijn manager weten aan RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers over B&B Vol Liefde: 'Hoop op meer succes'

Op de foto die Art op Instagram heeft geplaatst is duidelijk te zien dat hij zijn handen vol heeft. Zo ligt zijn tafel bedolven onder de knutselspullen en blijkt er ook nog het nodige gebouwd te worden. 'Thuisquarantainedag zoveel met een tweeling van 4,5 jaar', schrijft hij erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers na liefdesbreuk: 'Het is heel verdrietig'

Art zorgde in oktober nog voor de nodige ophef toen hij snotverkouden aanschoof bij de talkshow van Eva Jinek. Kijkers vroegen zich af of hij niet beter had kunnen thuisblijven, maar later bleek dat de presentator zich uitvoerig had laten testen vóór de uitzending en dus geen corona had.

Art zal binnenkort weer te zien zijn in het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. Na het grote succes van de eerste reeks, hoopt hij natuurlijk dat dit voortgezet wordt:

Art Rooijakkers over B&B Vol Liefde: 'Hoop op meer succes'

03:20
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers en ex Andrea in harmonie uit elkaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!