Arnold Schwarzenegger Beeld © ANP

Scheiding Arnold Schwarzenegger na tien jaar eindelijk rond

29 december 2021 01:09

Na een proces van ruim tien jaar is het huwelijk tussen Arnold Schwarzenegger (74) en Maria Shriver (66) officieel tot een einde gekomen. Maria vroeg in juni 2011 een scheiding aan wegens 'niet te repareren onenigheden', nadat ze 25 jaar getrouwd waren. De reden waarom de afhandeling zo lang duurde is vanwege de te verdelen gezamenlijke bezittingen en ze beide geen vaart zetten achter de scheiding, ondanks dat ze al jaren apart van elkaar leefden. Dit meldt 'Entertainment Tonight'.

Arnold en Maria hebben samen vier kinderen: Katherine (32), Christina (30), Patrick (28) en Christopher (24). Toen bleek dat de acteur een buitenechtelijke zoon had verwekt bij de huishoudster van het paar, besloot Maria de eer aan zichzelf te houden en een scheiding aan te vragen.

Hoewel deze zoon, de 24-jarige Joseph Baena, officieel erkend is door de acteur was het vertrouwen bij zijn ex-vrouw weg. Hoewel de twee altijd op goede voet met elkaar zijn gebleven was er geen sprake meer van een verzoening, waar Arnold nog een tijd op hoopte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arnold Schwarzenegger komt met spionageserie bij Netflix

De scheiding is door een privé-rechter afgerond en details over de verdeling van hun gezamenlijke bezittingen zijn niet naar buiten gebracht.

Arnold en Maria ontmoetten elkaar in 1977 en trouwden in 1986 in Hyannis, Massachusetts, waar het familiehuis van de Kennedy's staat. Maria's moeder Eunice was een zus van voormalig president John F. Kennedy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arnold Schwarzenegger reageert op Capitool-rellen, Trump en Biden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!