Emma Watson, Daniel Radcliffe en Rupert Grint in 'Harry Potter' Beeld © Warner Brothers

Deze Harry Potter-acteurs hadden oogje op elkaar tijdens opnames

29 december 2021 13:09

De 'Harry Potter'-acteurs hebben tijdens de opnamen van hun reünie gedeeld op wie ze een oogje hadden toen de 'Potter'-films werden gemaakt. Daniel Radcliffe (32), die Harry Potter speelt, had een oogje op Helena Bonham Carter (55), die de rol van Bellatrix Lestrange vertolkt. Emma Watson (31), die Hermione Granger speelt, had dat op Tom Felton (34), die de rol van Draco Malfoy op zich neemt.

"We houden gewoon van elkaar en dat is alles wat ik kan zeggen"

Volgens The Sun schreef Radcliffe een liefdesbrief, waarin stond: "Beste HBC, het was een genoegen om met je te mogen spelen en je onderzetter te zijn, gezien ik altijd je koffie vasthield. Ik hou echt van je en ik wou dat ik gewoon tien jaar eerder geboren was, dan had ik misschien een kans gemaakt."

Watson zegt dat ze zich realiseerde dat ze Felton leuk vond tijdens een tekensessie, meldt The Mirror. "De opdracht die we kregen was om te tekenen hoe je dacht dat God eruit zag. Tom had een meisje getekend met een pet op een skateboard en op dat moment werd ik verliefd op hem", zegt ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Alohamora! Dit is de magische trailer van dé Harry Potter-reünie

Toch is er nooit iets romantisch gebeurd, vertelt ze. "Tom was degene bij wie ik kwetsbaar kon zijn. Er is nooit iets romantisch tussen ons gebeurd. We houden gewoon van elkaar en dat is alles wat ik kan zeggen."

De reünie ter ere van het twintig jarig bestaan van de reeks werd gefilmd in de Warner Bros-studio in Leavesden en wordt op 1 januari uitgezonden op Sky in Groot-Brittannië en HBO Max in de Verenigde Staten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hoofdrolspelers Harry Potter vonden reünie erg emotioneel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!