Martien en Erica Meiland Beeld © ANP en Funda

Meilandjes zetten Chateau Marilleux op Funda en dit kost het

29 december 2021 16:55

Het Franse Chateau waar de Meilandjes hun grote televisiedoorbraak beleefden, staat op Funda! Dit lijkt de zoveelste poging van de familie Meiland om van het kasteel in Frankrijk af te komen. En dat niet alleen: de verkoopprijs van Chateau Marilleux is inmiddels flink gedaald.

''Voor de liefhebbers: de vraagprijs voor Chateau Marillaux is verlaagd''

Eerder deze maand kondigde Erica al aan dat de prijs weer flink verlaagd was, het stond namelijk ooit voor 1,25 miljoen euro op de markt. Wonen in het Chateau Marillaux kasteel is inmiddels een stuk toegankelijker geworden. 

Het is een kasteel uit 1870 van 950 vierkante meter met maar liefst tien slaapkamers, een zwembad, plus zes en een halve hectare grond. En dit alles staat nu voor een schamele 795.000 euro op Funda.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Familie Meiland binnenkort te zien in nóg een realityserie

Chateau Marillaux
Chateau Marillaux
Chateau Marillaux

Het bekende decor van de eerste seizoenen van Chateau Meiland, staat al sinds vorig jaar juni te koop. De koop wilde maar niet vlotten, waardoor de familie de vraagprijs verlaagde naar 998.000 euro. 

En nu zijn Martien en Erica dus wederom in prijs gezakt - en ditmaal flink. 'Voor de liefhebbers: de vraagprijs voor Chateau Marillaux is verlaagd naar 795.000 euro kosten koper', schreef Erica eerder op Instagram. Ook Maxime zette de woning via haar Instagram Stories nog even in het zonnetje.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Erica Meiland na Islamrel: 'Je kan in Nederland niks meer zeggen'

Erica en Martien tikten eerder dit jaar in hun vertrouwde Noordwijk een riante villa van de drummer van Kensington op de kop, voor 2,6 miljoen. Het koppel woonde daarvoor in de Achterhoek, maar besloten na een conflict met de gemeente terug te gaan naar hun eerdere woonplaats Noordwijk. Al snel bleek dat de twee toch niet zo op hun plek zaten in het nieuwe huis. Tijdens het grote feest dat gegeven werd ter ere van zijn zestigste verjaardag deelde Martien mee dat ze weer weg zouden gaan door gebrek aan privacy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!