Kim Kardashian en Yew West Beeld © ANP

Ye West breekt huis tegenover ex Kim Kardashian alweer af

30 december 2021 03:22

Het huis dat Kanye West (44) heeft gekocht tegenover de villa van zijn aanstaande ex-vrouw Kim Kardashian (41) gaat tegen de vlakte. De rapper, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat, heeft het puur om de locatie gekocht en niet om het huis. Hij zou grootse plannen hebben met het plot, als het huidige pand verwijderd is. Dit meldt 'People'.

"Hij heeft een duidelijke visie voor ogen en gaat hier iets bouwen dat aan al zijn wensen en eisen voldoet qua architectuur en comfort. Ye wil heel graag dicht bij zijn vier kinderen wonen en de villa die hij onlangs kocht in Malibu ligt op 30 minuten rijden, als het verkeer mee zit. Dat vond hij te ver, omdat hij het fijn vindt dat de kinderen makkelijk van hem naar Kim kunnen en andersom", aldus een bron.

De rapper heeft ondertussen ook een van zijn twee ranches in Wyoming te koop gezet voor 9,7 miljoen euro.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans woedend op Kim Kardashian na spoilen Spider-Man

Hoewel Ye hoop blijft houden op een hereniging met Kim, lijkt dat niet te gaan gebeuren. Zij datet al een poosje met met komiek Pete Davidson en eerder deze maand werd bekend dat Kim haar eigen achternaam terug wil. De realityster draagt nu nog de achternaam van haar aanstaande ex-man, maar heeft een verzoek ingediend bij de rechter om daarvan af te komen. Bovendien diende ze een verzoek in bij de rechter om de scheiding met Ye er sneller door te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West doneert speelgoed aan arme kinderen in Chicago

Ye en Kim gingen begin dit jaar na bijna zeven jaar huwelijk uit elkaar. Het stel heeft vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (3) en zoons Saint (6) en Psalm (2).

Geeft Kim Kardashian Kanye West nog een tweede kans?

03:42
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West koopt huis tegenover Kim Kardashian

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!