Beeld © Instagram @dannyroex

Danny van Married at First Sight vindt opnieuw de liefde

31 december 2021 15:30

Danny Roex, bekend uit het laatste seizoen van 'Married at First Sight', heeft weer kriebels in z'n buik. Zo onthult hij op de valreep van 2021 aan 'LoveReality'. 

"Er is wel iemand die ik leuk vind"

Danny was te zien in het laatste seizoen van de RTL-datingshow Married at First Sight, waarin hij werd gekoppeld aan Rein uit Haarlem. Uiteindelijk bleek het toch niet goed te boteren tussen Rein en Danny, die heerlijke bonbons verkoopt in zijn twee winkels in Limburg.

Even leek het erop dat Martien Meiland het hart van Danny had gestolen, maar de twee zijn enkel vrienden. Toch is er nu een man die zijn hart sneller doet slaan. "Ja, er is wel iemand die ik leuk vind", geeft Danny toe. Wie dat is, dat wil de realityster nog niet kwijt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen van MAFS volledig op de schop: 'Minstens één relatie moet standhouden'

Ondanks het feit dat het programma hem uiteindelijk niet zijn prins op het witte paard gaf, kan Danny het iedereen aanraden mee te doen. "Het is een unieke kans en het leert je veel over jezelf. Ik ben blij dat ik meegedaan heb. Mijn leven is wel veranderd door mijn deelname, ik ben zelfverzekerder geworden."

Married At First Sight is vanaf dinsdag 4 januari wekelijks om 20.30 uur te volgen bij RTL 4. In zijn column voor Televizier onthulde presentator Carlo Boszhard dat er dit seizoen metéén getrouwd wordt. Wie van de koppels besluit aan het einde van het experiment getrouwd te blijven en wie van hen kiest ervoor te scheiden?

Tranen van geluk te zien op eerste beelden nieuw seizoen MAFS

00:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard verklapt: 'Er wordt meteen getrouwd in Married at First Sight'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!