Miley Cyrus Beeld © Getty Images

Miley Cyrus verliest topje tijdens optreden oud en nieuw

01 januari 2022 15:32

Miley Cyrus (29) mocht gisteravond het nieuwe jaar inluiden met haar eigen show genaamd 'Miley’s New Year’s Eve Party' op NBC. Helaas voor Miley verliep het optreden allesbehalve vlekkeloos. Halverwege één van haar nummers brak haar zilveren topje, waardoor ze genoodzaakt was om even flink te improviseren.

"Vanavond draaide alles om flexibel te zijn"

Terwijl het nummer 'Party in the U.S.A' van start ging en Miley begon te zingen, schoot haar topje plotseling los. De zangeres deed haar best om tijdens het zingen haar topje vast te houden, maar kwam al snel tot de conclusie dat ze zich toch echt even moest gaan omkleden. Ze schoot achter het podium om een nieuwe outfit aan te trekken, terwijl haar achtergrondzangers het nummer tijdelijk van haar overnamen. Miley kwam niet veel later terug in een rode blazer en maakte het nummer netjes af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus neemt het wél op voor DaBaby, fans reageren verdeeld

Aan het einde van de show kwam ze nog even terug op haar 'wardrobe malfunction'. "Vanavond draaide alles om flexibel te zijn en het beste te maken van slechte situaties. En dat zou niet hier moeten ophouden, laten we deze gedachten meenemen in het nieuwe jaar", aldus Miley. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus kampte met identiteitscrisis na Hannah Montana

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!