Katja Schuurman Beeld © ANP

Katja Schuurman puft liefdesverdriet weg: 'Enorme domper'

3 januari 2022 10:44

Het is een zware tijd voor Katja Schuurman (46). Met de (gedeelde) zorg voor twee kinderen én een liefdesbreuk lijkt ze er momenteel even doorheen te zitten. Op Instagram plaatst ze een foto van zichzelf met een betraand gezicht, waarbij de presentatrice omschrijft hoe ze zich momenteel voelt.

"En al die dingen die ik leuk vind, zoals de spa, het theater, de bios, uit eten: het kan allemaal niet!"

Katja schrijft dat ze benieuwd is naar de rest van 2022, want zo te zien is het jaar niet goed van start gegaan. 'Nu snotverkouden neus, stomend trachten te ontploppen, liefdesverdriet wegpuffen en kotsen, realiteit proberen te omarmen en dan toch maar weer heel kinderachtig boos worden, huilende baby boven, en al die dingen die ik leuk vind, zoals de spa, het theater, de bios, uit eten: het kan allemaal niet!' luidt het bericht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Freek van Noortwijk reageert op liefdesbreuk met Katja Schuurman

In november 2021 liet Katja in een emotionele post weten dat haar relatie met chefkok Freek van Noortwijk na een huwelijk van twee jaar is gestrand. Ze hebben samen een dochter: Coco Loulou (1). 'We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was', schreef de presentatrice destijds.

De breuk komt voor de buitenwereld als donderslag bij heldere hemel. Volgens entertainmentverslaggever Aran Bade, die aanwezig was bij het huwelijk van de tortelduifjes, waren er geen scheuren zichtbaar in hun huwelijk. 

'Waren geen krasjes te zien in huwelijk Katja en Freek'

04:33
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De relatie van Katja en Freek in vogelvlucht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!