Famke en Denzel Beeld © Famke & Denzel: Een Nieuw Begin

Famke Louise en Denzel geven zoontje Franse naam

4 januari 2022 11:23

Famke Louise (23) en Denzel Slager (28) hebben hun baby een Franse naam gegeven. Dat onthullen de aanstaande ouders in de Videoland-realityserie 'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin'. In de aflevering maken de twee een daguitstapje naar Parijs waar ze hun liefde voor elkaar én hun baby bezegelen.

"Een hele leuk naam ook"

"De stad van de liefde, van mijn liefde. Met mijn liefdes", zo spreekt de voetballer op weg naar Parijs. Het tripje is voor de tortelduifjes extra bijzonder, want de kleine spruit luistert straks naar een Franse naam. "Maar daar kunnen we nog niets over zeggen", aldus de aanstaande papa en mama.

"Een heel leuk naam ook. We weten trouwens niet of het echt Frans is", vervolgt Famke. "Het is wel een Frans woord", vult haar wederhelft aan, om vervolgens te grappen dat de naam 'Baguette Slager' is. Even later onthullen ze nog iets meer: de naam van hun kindje begint met de letter 'N'. "De 'N' van Nico, dat wordt de naam", lachen ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise en Denzel na gender reveal: 'Ik ben zó blij!'

In augustus verklapten Famke en Denzel, die bekend is van Love Island, in verwachting te zijn. De zwangerschapsreis en alles eromheen wordt momenteel vastgelegd in de realityserie. Zo ook de genderrevealparty: een feestje waarop het geslacht van de baby bekend wordt gemaakt. Nadat vele gasten een gokje hadden gewaagd, werd de spanning verbroken er kwamen er blauwe slierten uit het kanon. 

"Een echte man maakt mannen", lachte Famke na de onthulling. "Ik ben zo blij dat ik dit met jou heb mogen doen. (...) En ik ben zo benieuwd hoe onze jongen eruit gaat zien, echt niet normaal."

Famke en Denzel totaal verrast tijdens gender reveal

03:36
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise verrast door vriend op 23ste verjaardag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!