Tamara Brinkman Beeld © ANP

GTST-soapie Tamara Brinkman onthult hoe ze 'lekker mindful' blijft

4 januari 2022 17:39

Ze visualiseert niet dat ze de lotto wint, maar Tamara Brinkman (43) heeft wel andere manieren gevonden om mindful door het leven te gaan. Maanzusjes, eat your heart out: deze soapie weet wel hoe ze van de onrust in haar hoofd afkomt, zo blijkt uit haar interview met 'Beau Monde'.

"Even rustig zitten en in mijn journal opschrijven wat er speelt in mijn leven, lekker met kaarsjes aan en een wierookje"

Geen gedoe met edelstenen of een half uur mediteren op een kussen: dat is allemaal niet voor Tamara weggelegd. Maar dankzij een 'prachtige ceremonie' na een yogaretraite op Bali heeft de actrice zichzelf voorgenomen om thuis ook rituelen in haar leven te brengen. "Zo heb ik ooit een aantal zingevingsvragen van een website gehaald die ik altijd probeer te beantwoorden als het Nieuwe Maan is. Even rustig zitten en in mijn journal opschrijven wat er speelt in mijn leven, lekker met kaarsjes aan en een wierookje", legt ze uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-fans, zet je schrap! De bitch, uh, Billy is bijna back

Tamara vervolgt: "Het is voor mij een vast moment geworden waarop ik echt even incheck bij mezelf, wat me helpt om letterlijk stil te staan bij wat er de afgelopen maand voorbij is gekomen. Wat voelde ik daarbij, wil ik op deze voet verder, is het beter als ik komende maand een ander stukje van mijn leven meer aandacht geef, welke stappen moet ik daarvoor zetten?"

Ondanks dat het voor sommigen misschien als hocus pocus klinkt, is dit de manier voor de GTST-actrice om met haar volle aandacht te kijken naar wat er gaande is in haar leven. "Als je dat niet doet, dan blijven er toch zaken op de achtergrond sudderen. Dat zorgt voor onrust in je hoofd, iets waar ik van mezelf sowieso al veel last van heb."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig GTST-actrice: 'Ik verdiende daar het minimumloon'

Het interview met Tamara lees je in de nieuwste editie van Beau Monde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!