Beeld © Kijk

Kijkers zien wintervakantie van familie Gillis in de soep lopen

04 januari 2022 22:01

Vanavond was er weer een ouderwets gezellige aflevering te zien van ‘Massa is Kassa’. Peter Gillis (59) nam het hele gezin mee naar Winterberg, om daar te genieten van een paar dagen sneeuwplezier. Helaas blijkt er bij aankomst geen sneeuw te liggen en vallen ze van de ene teleurstelling in de andere.

Nicol blijkt zich van tevoren goed te hebben voorbereid: zo heeft ze sneeuwschoenen voor Peter gekocht van 180 euro per stuk, zodat hij makkelijker door de sneeuw kan lopen. "Zodat je niet omvalt. Als je over een heuvel loopt die hol is en je zakt er in, dan krijgen we je er niet meer uit", zo beredeneert ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Massa is Kassa getuige van pijnlijke flirtactie zoon Mark

Als de twee bij Winterberg aankomen, blijken de dure sneeuwschoenen voor niks te zijn gekocht. Er ligt namelijk geen sneeuw. En waar Nicol had gehoopt op een 'romantische' vakantie, blijkt Peter andere plannen te hebben. Zodra ze op de kamer komen en op een bed vol rozenblaadjes stuiten, slaat hij kordaat de dekens om en gooit hij de blaadjes op de grond, tot grote hilariteit van de kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hierom zien we dochter van Peter Gillis amper in Massa Is Kassa

Peter blijkt sowieso meer met zijn hoofd bij zijn werk te zijn, dan bij zijn vakantie. Alles in het hotel wordt aandachtig onder loep genomen en er worden zelfs foto’s gemaakt van dingen die hem bevallen, zodat hij die eventueel in zijn eigen vakantieparken kan overnemen. Ook de prijzen van uitjes worden aandacht gescand en er klinkt het nodige geklaag vanuit Peter. Wanneer ze bijvoorbeeld met het hele gezin kaartjes kopen voor een 'prachtig uitzicht' over Winterberg vanaf een brug, maar vervolgens door de mist niks kunnen zien, kunnen Peter en Nicol het niet laten om te vragen om een korting.

Op Twitter raken mensen dan ook niet uitgesproken over het gedrag van de familie op vakantie.

Hoe je het ook went of keert: er valt altijd wel wat te lachen in Massa is Kassa. Zoals die ene keer dat zoon Ruud in de vijver viel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!