Britney Spears Beeld © ANP

Ex-man Britney Spears gearresteerd voor stalking

04 januari 2022 22:27

De ex-man van Britney Spears (40), Jason Alexander, is voor de derde keer in twaalf maanden gearresteerd. Ditmaal is hij opgepakt wegens stalking, heeft een medewerker van de politie in het Amerikaanse stadje Franklin in Tennessee, waar Alexander is opgepakt, bevestigt aan entertainmentwebsite 'Page Six'.

Het is niet bekend wie Alexander heeft gestalkt. Hij zit momenteel vast in de Williamson County-gevangenis in Franklin en moet op 17 februari voor de rechter komen. Eerder werd Alexander opgepakt voor rijden onder invloed, drugsgebruik en bezit van drugs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears: 'Ik gilde vaak als ik alleen was'

Britney en Alexander trouwden in 2004 in een kerkje in Las Vegas, allebei onder invloed van drank. Het huwelijk duurde echter niet lang: na 55 uur besloot het stel te scheiden. Tegenwoordig is de zangeres verloofd met haar huidige vriend, Sam Asghari. Alexander lijkt nog steeds te geven om zijn ex-vrouw: meerdere malen liep hij mee in de Free Britney-demonstraties. Daarbij werd gepleit voor het 'bevrijden' van Britney, die lange tijd onder curatele van haar vader stond. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears haalt hard uit naar familie: 'Vergeet dit nooit!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!