Noah Bol Beeld © Utopia

Oud-Utopiaan Noah Bol (29) plotseling overleden

5 januari 2022 08:41

Noah Bol, die in 2017 meedeed aan het veelbesproken programma 'Utopia', is op 3 januari volkomen onverwacht overleden op 29-jarige leeftijd. Dat bevestigt de uitvaartbegeleider, vriend en mede-Utopiaan Jacco Bosman aan 'Shownieuws'. 

"Oneerlijk is het wel en accepteren zal ik het nooit!"

Noah, die de kijker altijd op het hart drukte zichzelf te zijn, maakte diepe indruk tijdens zijn deelname aan Utopia. Hij was de eerste transman die meedeed aan het programma en hoopte door zijn deelname een voorbeeld te zijn. Waaraan hij is overleden is nog niet bekend, dat wordt nu onderzocht. 

"Er hebben inmiddels ook berichten de familie bereikt dat Noah zelfmoord gepleegd zou hebben. Dat is absoluut niet het geval en heel pijnlijk voor de familie en nabestaanden", laat Jacco weten. "De familie wil graag in privékring afscheid van hem nemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-Utopiaan Rowena openhartig over moederschap: 'Mooiste wat er is'

Vriendin Cristina plaatste dinsdag een ode aan Noah op haar Facebook en schreef: 'Lieve schat, ik weet niet waar ik moet beginnen en ik weet al helemaal niet waar ik moet eindigen. Maar oneerlijk is het wel en accepteren zal ik het nooit! Ik hou van jou knappe vent van me en Jezus wat zal ik je verschrikkelijk missen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Timothy van Utopia wordt voor de tweede keer vader