Janny en Gerard Joling Beeld © ANP

Moeder Gerard Joling op 92-jarige leeftijd overleden

05 januari 2022 10:12

Gerard Joling (61) deelt op Facebook het ontzettend verdrietige bericht dat zijn moeder vanmorgen is overleden. Janny is 92 geworden.

"Ik heb haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden"

Gerard schrijft dat zijn moeder drie dagen geleden een dubbele longontsteking kreeg. 'Zij heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen, waar zij ontzettend goed is verzorgd.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Gerard tikt de 92 aan: 'Gezegend met zo'n lieve moeder'

'Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden.' Vanmorgen is zij heengegaan.

Gerard schrijft dat het ondanks haar mooie leeftijd ontzettend lastig is om haar te laten gaan. 'Mijn broer, zus en ik zijn ontzettend dankbaar dat we haar in goede gezondheid zo lang bij ons hebben kunnen houden.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gerard Joling verrast moeder Janny met 'veel te gek' cadeau

De moeder van Gerard is al jaren een bekende verschijning in de media. De afgelopen tijd maakte ze regelmatig vaak haar opwachting in de vlogs van de zanger. Vorige week was nog te zien hoe zij samen kerststukjes gingen weggeven.

Gerards vader Herman is 26 jaar geleden overleden. Janny kreeg daarna een nieuwe vriend, Cor. Hij overleed in 2020. Omdat de moeder van Gerard op dat moment besmet was met het coronavirus, kon ze niet bij de uitvaart aanwezig zijn en moest ze dit thuis via de iPad volgen. Gelukkig was Gerard op dat moment bij haar om dit in- en intrieste moment met haar te delen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!