Big Brother Beeld © Jasper Suyk

Big Brother-kijkers hebben een oogje op déze bewoner

5 januari 2022 12:46

'Big Brother' is nog maar een paar dagen van start gegaan of twitter gaat al los op het spelprogramma. Waar gisteren nog de stem van 'Big Brother' zelf in het middelpunt stond, is dat vandaag weer iemand anders. Niemand minder dan de Haagse bewoner Tobias (26) maakt namelijk de tongen los. En dan vooral bij de dames op Twitter.

"Ik wil een stream met alleen Tobias"

'Help, mijn crush op Tobias is real', schrijft iemand op Twitter. 'Ik wil een stream met alleen Tobias', schrijft een ander weer. Er lijkt geen einde te komen aan alle tweets rondom de 'hunk'. Wiens hart hij in de villa wellicht sneller laat kloppen is volgens de kijkers ook al duidelijk: 'Als het tussen Tobias en Vera niks wordt dit seizoen weet ik het ook niet meer', schrijft iemand stellig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de kandidaten van Big Brother 2022

Niet iedereen is groot fan van de potentiële bloei tussen Vera en Tobias: 'Wie aan Tobias komt, komt aan mij schat. Don’t even try', schrijft iemand op Twitter. Of de twee bewoners met elkaar zullen eindigen is nog maar de vraag. Tobias kan bij thuiskomst in ieder geval rekenen op flink wat verliefde dames.

Tobias

Tobias is charmant, supersportief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Hij woont al zijn hele leven in Den Haag, dicht bij het strand waar hij graag naartoe gaat om te surfen. Als coach inspireert hij graag anderen met zijn gezonde levensstijl. Na een burn-out te hebben gehad, stapt hij nu topfit over de drempel van het Big Brother huis. In de video hieronder vertelt Tobias meer over zijn burn-out. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Big Brother ergeren zich aan stem: 'Ik verstond er niks van'

Tobias ging door diep dal: 'Ik kwam mijn bed niet meer uit'

02:08

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!