Beeld © Privéfoto Eva Simons

Wedding bells: Eva Simons in het huwelijksbootje gestapt

5 januari 2022 12:15

Eva Simons (37) is geen single lady meer! De zangeres heeft het jawoord gegeven aan haar partner Sebastiaan Zwarts, onthult ze op Instagram.

"We zijn getrouwd!"

De rijst is gegooid, de blikken maken een kabaal aan de achterkant van de huwelijksauto en de witte duiven zijn uitgevlogen, want Eva en haar Sebastiaan zijn (al een tijdje) echtgenoten! 'We zijn getrouwd!' deelt de zangeres met al haar volgers op social media. Het stel heeft elkaar eind december het jawoord gegeven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babynieuws: Eva Simons is in verwachting van eerste kindje

Sebastiaan laat aan RTL Boulevard weten dat ze hun woonplaats Amsterdam zijn getrouwd. "Het was intiem met familie en vrienden. We hebben het express superklein gehouden, dus alleen met de eerste kring dierbaren." Momenteel zijn Eva en Sebastiaan in Spanje voor hun huwelijksreis. 

Eva en Sebastiaan kunnen nog eventjes genieten van hun wittebroodsweken, binnenkort hebben de twee hun handen namelijk meer dan vol. Afgelopen september maakte het stel bekend hun eerste kindje te verwachten. Sebastiaan vertelt ons nu dat hij en Eva over ongeveer zes weken hun dochtertje mogen verwelkomen.

De zangeres vertelt over haar zwangerschap in de video hieronder. 

Eva Simons in verwachting van dochtertje: 'Helemaal leuk!'

00:33

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!