Emile Ratelband Beeld © ANP

'Emile Ratelband wordt voor de negende keer vader'

05 januari 2022 13:51

Emile Ratelband wordt naar eigen zeggen binnenkort voor de negende keer vader. De 72-jarige positiviteitsgoeroe meldt dat woensdag in een interview met 'Omroep Gelderland'. Hij heeft ervoor gekozen om voor zijn negende spruit de hulp in te roepen van een Thaise draagmoeder.

"Ik heb in het verleden een hoop gezeik gehad en wil graag bewijzen dat ik het zelf kan"

"Er komt een jongetje bij", laat Emile aan de regionale zender weten. De naam van de nieuwe telg is ook al bekend: Willibrord. De mediapersoonlijkheid wil op deze manier zijn goede vriend en collega Willibrord Frequin eren, legt hij uit. Willibrord weet dit al en was volgens Emile bijzonder vereerd.

Het kindje wordt in mei of juni geboren. Emile, die zegt het kind alleen te willen gaan opvoeden, heeft al acht kinderen uit drie relaties. Een keer eerder maakte de positiviteitsgoeroe ook al gebruik van de diensten van een draagmoeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Celstraf geëist voor beschieten pand Emile Ratelband

Emila, bekend van zijn kreet Tsjakka, denkt niet dat het solo-vaderschap hem zwaar gaat vallen. "Mijn exen hebben in het verleden hun kinderen hun vader ontnomen, dat zal nu niet gebeuren", meldt hij aan Omroep Gelderland. "Het is fijn als je het opvoeden samen kunt doen en de boel zo in evenwicht kunt houden, maar dat is niet iedereen gegeven. Ik heb in het verleden een hoop gezeik gehad en wil graag bewijzen dat ik het zelf kan."

De BN'er stelt zeker te weten wat het geslacht van zijn kind wordt, omdat hij hierover kennis heeft ingewonnen bij de Masai, een Afrikaanse stam. "Die hebben mij verteld over een techniek waarmee ze zélf bepalen of ze een jongetje of meisje krijgen. Later kwam ik een kippenfokker tegen die zei dat ook zij technieken gebruiken om een hen of een haan te krijgen. Dus dat is geregeld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duizend euro boete voor positiviteitsgoeroe Emile Ratelband

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!