Fred van Leer Beeld © ANP

Fred van Leer shockeert volgers met dikke lippen na allergische reactie

05 januari 2022 15:53

Instagram staat inmiddels vol met foto's van mensen met opgespoten lippen, maar de volle lippen van Fred van Leer (45) hebben toch wel echt een andere herkomst. 'Lekkere bijwerking van een allergische reactie', schrijft Fred onder zijn Instagram-foto.

''Wat heb je gedaan?!''

De volgers van Fred reageren massaal onder dit kiekje. Waar de één enorm kan lachen om de foto, heeft de ander de boodschap toch niet helemaal begrepen: 'Zonde man, je bent mooier zonder opgespoten lippen', schrijft iemand onder de foto. 'Zo jammer dat je dit gedaan hebt. Je was mooi van jezelf', schrijft een ander. Gelukkig hebben de meesten wel door dat dit niet gaat om een bezoekje aan de botox-dokter. 'Gratis lipfillers joh, altijd leuk', grapt iemand onder de foto. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fred van Leer wil deze foto van zichzelf nooit meer zien

Hoewel Fred nu een tipje van de sluier heeft gekregen van hoe hij eruit zou zijn met vollere lippen, geven zijn volgers hem nadrukkelijk het advies om van de spuitjes af te blijven. 'Doe maar niet', schrijft iemand. 'Het mooiste ben je naturel', voegt een ander hieraan toe. Gelukkig weet Fred dat zelf ook, want hij schrijft onder zijn foto toch maar af te zien van grotere lippen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Overval op Fred van Leer had zomaar anders kunnen aflopen'

Ondanks dat de stylist afziet van fillers, is het best een ijdele man. Zo verschijnt hij als presentator van Drag Race Holland iedere week weer in de mooiste creaties. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!