Beeld © ANP

Vriend Kris Jenner blijft achter Tristan Thompson staan

6 januari 2022 03:52

De kans is groot dat Tristan Thompson (30) momenteel niet zo goed ligt in de familie Kardashian/Jenner, nadat bekend werd gemaakt dat hij tijdens zijn relatie met Khloe Kardashian (37) een kind heeft verwekt bij een andere vrouw. Toch lijkt er één iemand in de familie te zijn die nog wel achter hem staat, namelijk Corey Gamble (41), de vriend van Kris Jenner (66). De artiestenmanager werd gespot toen hij Tristan aanmoedigde bij een basketbalwedstrijd.

Tristan bevestigde deze week dat hij tijdens zijn relatie met Kris' dochter Khloé een kind heeft verwekt bij een fitnesscoach. De basketballer is de vader van Kardashians dochter True (3). Vlak voor haar geboorte doken ook al beelden op van Tristan met andere vrouwen. Het stel ging uiteindelijk uit elkaar, maar kwam in 2020 weer samen. Afgelopen zomer liep hun relatie weer op de klippen. Nu blijkt dat hij in maart een zoon heeft verwekt bij een ander.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Khloé Kardashian verwekte kind bij personal trainer

Maandag richtte Tristan zich op Instagram tot Kardashian. 'Khloé, je verdient de pijn en vernedering waar ik voor gezorgd heb niet', zei hij toen. 'Je verdient het niet om behandeld te worden zoals ik dat door de jaren heen heb gedaan. Mijn gedrag strookt niet met hoe ik jou zie. Ik heb ontzettend veel respect voor je en hou van je, wat je ook zal denken. Nogmaals, het spijt me ontzettend.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tristan Thompson wil zwangere ex-maîtresse het zwijgen opleggen

Alhoewel niemand uit de familie zich publiekelijk heeft uitgelaten over de bekentenis van Tristan, plaatste Khloé's zus Kim vlak daarna een foto van haar zus, zichzelf en hun kinderen waar ze een oneindigheidssymbool bij plaatste. Khloé deelde zelf een foto van een bos bloemen die andere zus Kourtney Kardashian haar had gestuurd. Corey lijkt echter achter Tristan te blijven staan. Na afloop van de wedstrijd die hij bezocht, hield hij voor de lens van paparazzi zelfs een shirt met de naam van Tristan erop omhoog.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Iggy Azalea ontkent affaire met Tristan Thompson

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!