Lily Collins in 'Emily in Paris' Beeld © Netflix

Actrice Lily Collins blunderde bij ontmoeting Charles en Diana

06 januari 2022 11:58

'Emily in Paris'-actrice Lily Collins (32) mocht als peuter al iets doen waar de meeste volwassenen alleen maar van kunnen dromen: de Britse royals ontmoeten. Dat moment is ze bijna dertig jaar later nog zéker niet vergeten, maar helaas niet om de juiste redenen. Ze beging namelijk een blunder, zo vertelt ze in 'The Late Late Show'.

''Je kunt je voorstellen dat alle lucht uit de kamer gezogen werd''

Lily was samen met haar vader, muzikant Phil Collins, te gast bij een evenement genaamd The Prince's Trust. Daarbij waren ook prins Charles en prinses Diana aanwezig. Nog leuker: de kleine Lily mocht Lady Di een boeket bloemen aanreiken.

Daarbij ging het mis, vertelt ze aan talkshow-host James Corden. "Ik geef Diana bloemen, maar als zij ze wil aanpakken trek ik ze terug. Je kunt je voorstellen dat alle lucht uit de kamer gezogen werd'', lacht ze. ''Maar ik droeg een schattige jurk, dus wie zou mij er nou voor straffen?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lily Collins krijgt brief van Michelle Obama

Niet alleen Lily's ontmoeting met Diana was opmerkelijke, ook bij prins Charles 'misdroeg' de actrice zich later nog. ''Ik heb ook gehoord dat ik toen ik eens met wat speelgoed aan het spelen was, ik een speelgoedtelefoon naar zijn hoofd heb gegooid'', onthult ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lily Collins zou met Sandra Bullock in Ocean's 9 willen

De actrice is nu vooral bekend van haar hoofdrol in de serie Emily In Paris. Afgelopen december verscheen het tweede seizoen van de Netflix-hit. Entertainmentdeskundige Eric de Munck sprak de hoofdrolspelers erover.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick Jonas geniet van dates met Lily Collins

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!