Beeld © ABC

Betekent deze hint dat Desperate Housewives terugkeert op tv?

06 januari 2022 12:23

Fans van 'Desperate Housewives' opgelet: de kans lijkt groot dat er een revival komt van de show. Op het officiële Twitter-account van 'Desperate Housewives' is een foto en berichtje gedeeld die zomaar eens hints kunnen zijn voor een vervolg...

"Ik zou dolgraag weer Gaby willen spelen"

Desperate Housewives draaide om een groepje huisvrouwen - gespeeld door actrices Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross en Nicolette Sheridan - die ogenschijnlijk een heel braaf leven lijken te leiden. Natuurlijk bleek al snel dat alles niet is wat het lijkt. De serie was vanaf het begin razend populair en ging maar liefst acht seizoenen mee. In 2012 werd de stekker eruit getrokken, tot groot verdriet van de fans.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes: Desperate Housewives komt met reünie

Maar er gloort licht aan het einde van de tunnel, want op 31 december werd op het officiële Twitter-account van de serie een bijzonder berichtje gedeeld. Op de foto is een aantal castleden te zien met de boodschap 'Wanhopig aan het wachten op 2022'. Fans speculeren er op los, want zou dit kunnen betekenen dat er een revival komt van de show? Hoewel er nog niks officieel bevestigd is, gaf Eva Longoria vorig jaar wel aan dat ze absoluut zou meedoen aan een herstart. "Ik zou dolgraag weer Gaby willen spelen, ik teken er zó voor", zei zij toen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Desperate Housewives-collega noemt studiefraude schandalig

De revivals vliegen ons de laatste tijd om de oren. Zo is momenteel een vervolg te zien van de populaire serie Dexter:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!