Julia Fox, Kanye West, Kim Kardashian, Pete Davidson Beeld © Getty Images

Nieuwe scharrels Kim Kardashian en Kanye West delen opmerkelijk verleden

6 januari 2022 14:29

Hoewel sommige stelletjes hun relatie graag spannend houden door bijvoorbeeld aan partnerruil te doen, lijkt het onwaarschijnlijk dat Kim Kardashian (41) en Kanye West (44) na hun scheiding opzettelijk met respectievelijk Pete Davidson (28) en Julia Fox (31) zijn gaan daten. Toch hebben die twee zelf ook een verleden met elkaar.

Als we de geruchten en vele paparazzi-foto's moeten geloven, zijn Kim en Pete al sinds oktober een stelletje. Ook Kanye schijnt zijn tijd niet alleen te spenderen. De rapper heeft namelijk recentelijk actrice Julia Fox aan de haak geslagen. Nu blijkt dat Pete en Julia óók een romantisch verleden hebben samen - volg je het nog?

De twee zouden hebben gedatet in 2019. Er circuleren foto's rond op het internet van Pete en Julia uit de tijd dat ze aan het daten waren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian en Pete Davidson proberen Kanye te sparen

Ondanks dat Kim en Kanye al volop aan het daten zijn met nieuwe mensen zijn ze nog niet helemaal gescheiden. Kim diende in februari vorig jaar de scheidingspapieren in, maar als het aan haar ligt gaat de scheiding nog niet snel genoeg. In december diende de realityster een petitie in bij een rechtbank in Californië om haar scheiding van Kanye er sneller doorheen te krijgen. Kim zou meerdere keren hebben aangedrongen bij Kanye om het huwelijk zo snel mogelijk te ontbinden, maar de rapper werkt niet graag mee. Ondanks dat Kanye aan het daten is, schijnt hij de nieuwe relatie van Kim niet zo te waarderen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ye opnieuw gespot met Julia Fox tijdens date

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!