Geraldine Kemper Beeld © ANP

Geraldine Kemper deelt kwetsbare foto van psoriasis: 'Ik haat het'

6 januari 2022 13:35

De Instagram-pagina van Geraldine Kemper (31) staat vol met vrolijke kiekjes, maar de presentatrice is niet bang om ook een andere kant van zichzelf te laten zien. Geraldine deelt vandaag verschillende foto’s waarop duidelijk te zien is dat ze psoriasis heeft, een huidziekte die voor plekjes met schilfers en jeuk zorgt.

"Ook zo mag ik er zijn"

Op de zwart-wit foto's is het lichaam van Geraldine te zien vanuit verschillende hoeken. Op haar lichaam zijn allerlei witte plekjes te zien. De presentatrice vertelt dat ze flink last heeft van de psoriasis. 'Onzeker. Boos. Jeuk. Krabben. Pijn. Sneeuw. Luipaard. Spikkels. Vlekjes. Dalmatiër: psoriasis' zo begint ze haar post. 'Ik haat het, maar het hoort ook bij me. Dit keer wilde ik het vastleggen en omarmen. Ook deze kant van mezelf laten zien. Want ook zo mag ik er zijn.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper weer 'hartstikke verliefd'

Onder de foto regent het complimentjes. 'Imperfectie maakt een mens juist perfect', zo reageert een volger. En: 'Het maakt je nog steeds de mooie jij lieve Geraldine!! Maar heel goed dat je dit ook durft te delen!' zo reageert een ander. Arie Boomsma reageert met een simpel hartje en de woorden 'Sterk'.

Dat Geraldine er geen problemen mee heeft om zich van haar kwetsbare kant te tonen, blijkt ook wel uit het feit dat ze een programma gaat maken over vrouwelijke seksualiteit. 

Geraldine Kemper maakt programma over vrouwelijke seksualiteit

00:41
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper in tranen na loodzwaar gesprek Five Days Inside

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!