Douwe Bob Beeld © ANP

Douwe Bob en moeder tweede kindje niet samen, maar 'heel blij'

06 januari 2022 19:17

Amper een maand na de geboorte van zijn dochter Bobby Lou kondigde Douwe Bob (29) donderdag aan binnenkort opnieuw een kind te verwachten. RTL Boulevard sprak hem exclusief. "Het is natuurlijk een wervelwind en het gaat allemaal vrij snel, maar ik ben heel blij en gelukkig", aldus de zanger.

"Het is een onwijze droom van Anouk om moeder te worden, en van mij om vader te worden van haar kind"

Op 9 december jongstleden werd Douwe voor het eerst vader. Toen beviel kunstenares Loes van Delft van hun dochter Bobby Lou. De zanger en de kunstenares waren er vanaf de aankondiging van de zwangerschap duidelijk over dat zij geen relatie met elkaar hebben. Wel speelt Douwe een rol in het leven van zijn dochter. Hij haalt haar ook aan in de aankondiging van de zwangerschap van Anouk. "Het is wat onorthodox en niet 'zoals het heurt'", zegt hij over de komst van zijn tweede kindje tegen RTL Boulevard, "maar het is wat het is en we zijn heel blij."

Douwe wil tijdens het gesprek benadrukken dat hij zowel met Loes als met Anouk momenteel geen relatie heeft. Wel voelt hij voor de moeder van zijn aanstaande kindje nog altijd veel liefde. "Anouk en ik zijn heel lang samen geweest en weten niet wat de toekomst brengt", geeft hij eerlijk toe. "Ik weet dat ik heel veel van Anouk houd - ik houd overigens ook heel veel van Loes. Liefde is er in vele vormen. (…) Ik weet dat Loes een waanzinnige moeder is en Anouk een heel goede moeder zal worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob bevestigt: 'Vorige maand nog een dochter gekregen'

En wat de rest van de wereld ervan vindt? Dat doet er voor Douwe niet toe. "Ik word gewoon vader, voor de tweede keer. En ik heb daar gewoon superveel zin in", vertelt hij. "Loes heeft niets te maken met Anouk en Anouk heeft niets te maken met Loes, maar ze gunnen het elkaar van harte. Er is totaal geen wrok, of negativiteit."

Dat Douwe en Anouk nu samen een kindje krijgen is zeker niet vanzelfsprekend voor de singer-songwriter. Het koppel probeert al jaren in verwachting te raken samen, maar het wilde telkens niet lukken. Het stel besloot zelfs zich te verdiepen in kunstmatige inseminatie. Dat het nu eindelijk is gelukt is volgens de zanger dan ook 'magisch'. Een trotse Douwe vertelt: "Op de valreep is het nog wel gelukt, dat was wel emotioneel. Het is een onwijze droom van Anouk om moeder te worden, en van mij om vader te worden van haar kind."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob deelt gratis eten uit voor daklozen met restaurant

Hij kan dan ook niet wachten tot de kleine er is om nóg meer te genieten van het vaderschap. "Ik vind het waanzinnig leuk", sluit hij het gesprek af. "Het komt heel natuurlijk eigenlijk voor me. Ik vind verschonen ook heel leuk en lekker de fles geven, knuffelen en in bad doen. Ik kan niet wachten totdat ik er nog een mag verschonen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!