Dwayne 'The Rock' Johnson Beeld © ANP

The Rock mengt zich in 'ruzie' Sesamstraat

07 januari 2022 03:07

Een oud Sesamstraatfilmpje dat deze week rondging op sociale media leek oud zeer uit de beroemde straat op te rakelen. Elmo had de boel net gesust, toen donderdag Dwayne 'The Rock' Johnson (49) olie op het vuur gooide.

"The Rock verslindt koekjes. Alle soorten koekjes"

Dinsdag deelde een twitteraar een clipje uit een aflevering van Sesame Street uit 2004. Daarin krijgt Elmo het aan de stok met Zoë, omdat zij de steen die ze als vriend ziet, Rocco, een koekje geeft dat Elmo graag wil hebben. "Hoe gaat Rocco dat koekje eten Zoë? Leg dat eens uit aan Elmo! Rocco heeft niet eens een mond. Rocco is maar een steen. Rocco leeft niet", foetert de pop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Rock deelt verdrietig nieuws: 'Hele gezin heeft corona'

De tweet werd door honderdduizenden mensen geliket, waarop Elmo zich geroepen voelde te reageren. 'Geen zorgen iedereen. Elmo en Zoe hebben geleerd te delen en we zijn voor altijd beste vrienden. Elmo houdt van Zoe. Ha ha ha. Elmo wil het niet over Rocco hebben', aldus de rode kleuter via het door Sesame Street beheerde account.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Rock en Vin Diesel in de clinch: 'Pure manipulatie'

Toen Elmo daar nog een tweet achteraan stuurde met de tekst 'Elmo is nieuwsgierig: heeft iemand ooit een steen een koekje zien eten?' kon Dwayne Johnson het niet laten te reageren. De acteur werd immers bekend onder de naam The Rock, en Elmo vroeg zich in de Engelstalige tweet af of een 'rock' een koekje kon eten. 'Ja, mijn vriend', antwoordde hij. 'The Rock verslindt koekjes. Alle soorten koekjes.'

De acteur dreigde daarna zelfs Elmo's buurtgenoot Koekiemonster van de troon te stoten. Die liet dat niet over zich heen gaan en liet The Rock weten dat hij de 'cookie challenge' graag met hem aangaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Rock genezen van corona en pakt werk weer op

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!