Langverwachte reünieoptredens Pussycat Dolls gaan niet door

08 januari 2022 13:08

De langverwachte reünieoptredens van The Pussycat Dolls gaan opnieuw niet door. Vanwege de coronacrisis is er vooralsnog een streep gezet door de hele tour, zegt althans leadzangeres Nicole Scherzinger (43) op Instagram.

Hoe dan ook, dit lijkt het einde van een hoofdstuk''

'Ik heb enorm veel tijd, energie en geld geïnvesteerd om dit project weer tot leven te brengen, en hoewel ik het natuurlijk ongelooflijk jammer vind, ben ik ook erg trots op wat we in de korte tijd voor corona hebben kunnen bereiken', schrijft Nicole. Ze zegt 'geen woorden te hebben' voor de 'enorme hoeveelheid liefde, bewondering en dankbaarheid' die ze heeft voor de meidengroep en hun fans.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Uitgestelde Pussycat Dolls-reünietour in september van start'

Voor bandleden Carmit Bachar en Jessica Sutta lijkt de aankondiging uit de lucht te vallen. Beiden stellen dat ze niet op de hoogte waren en het nieuws op Instagram lazen. 'Hoe dan ook, dit lijkt het einde van een hoofdstuk', schrijven ze, waarmee ze min of meer hinten naar het definitieve einde van de groep.

Volgens oprichtster Robin Antin is het nog niet zo ver. Zij meldt op haar beurt dat er 'nog steeds hard gewerkt wordt' om de tour mogelijk te maken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Pussycat Dolls-zangeres bevallen van eerste kindje

De Amerikaanse meidengroep zou eigenlijk in 2020, tien jaar nadat ze uit elkaar gingen, weer op tournee gaan. De optredens werden daarna meerdere keren verzet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!