'Relatie tussen Kanye West en Julia Fox is nog niet serieus'

09 januari 2022 09:45

Kanye West (44) werd de afgelopen week al meerdere keren met actrice Julia Fox (31) gezien, maar van een serieuze relatie is op dit moment nog geen sprake. Dat meldt althans 'E! News', dat zich baseert op een ingewijde.

"Kanye werkt altijd aan iets creatiefs en Julia is absoluut zijn laatste muze''

Volgens de bron heeft de 44-jarige rapper gezegd dat het 'niet serieus' is tussen hem en Julia. Hij voegde daaraan toe dat Ye, zoals de rapper zich ook noemt, niet naar iets op zoek is en zich volledig richt op zijn onderneming. Wel is de actrice een inspiratiebron voor Ye. "Kanye werkt altijd aan iets creatiefs en Julia is absoluut zijn laatste muze."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kanye West toont nieuwe liefde Julia Fox op Instagram

Ook voor de 31-jarige actrice geldt dat het nog niet heel serieus is. Volgens een ingewijde heeft ze het naar haar zin, maar is haar 1-jarige zoon die ze kreeg uit een eerdere relatie haar eerste prioriteit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuwe scharrels Kim Kardashian en Kanye West delen opmerkelijk verleden

De twee daten sinds oud en nieuw. Het duo ontmoette elkaar op een feestje in Miami waarna afgelopen week een tweede date in New York volgde. Julia deed op de site van Interview Magazine verslag van die date. De twee zagen onder meer een toneelstuk op Broadway en gingen uit eten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!