Olcay Gulsen Beeld © ANP

Olcay Gulsen deelt verontrustende plafond-beelden: 'Gaat niet goed'

09 januari 2022 17:58

Het is alles behalve een rustige zondag voor Olcay Gulsen (41) en Ruud de wild (52): in het plafondornament van het monumentale optrekje van het koppel zijn allemaal scheuren ontstaan, waardoor het plafond het ieder moment kan begeven. Olcay doet verslag van de vervelende gebeurtenis op haar social media.

"Is er niet een soort van 112 voor plafonds?"

Op Olcays Instagram Story is te zien hoe er grote scheuren zitten in het plafond van hun riante stulpje. ''Dit gaat niet goed hoor. Dit één van deze dagen naar beneden'', zegt Olcay. ''Ik denk vandaag'', reageert Ruud.

Een foto daarna laat zien dat de stukken plafond al op hun aanrecht liggen. Meer dan begrijpelijk dat de mediapersoonlijkheid even een veiliger onderkomen is gaan zoeken. ''Ik ben even boven gaan zitten, want daar voel ik me iets veiliger, zoals jullie wellicht begrijpen. (...) Ik heb gewoon hulp nodig nu, is er niet een soort 112 voor plafonds die op instorten staan?''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Olcay Gulsen en Maxim Hartman leggen ruzie bij na overlijden zoon

Even later komt Olcay met een update. ''Goed nieuws: Ruud heeft een bedrijf gevonden dat gespecialiseerd is in monumentale ornamenten herstellen en ze hebben een nooddienst. (...) Ze komen maandag langs en hopen dat ze het plafond tijdelijk kunnen verstevigen.'' Ze vervolgt: ''We zitten wel een paar weken in de ellende, want het plafond moet er waarschijnlijk uit.''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Olcay Gulsen na 22 jaar gezakt voor rijexamen

Het stel heeft een roerig jaar achter de rug, nadat bleek dat Ruud darmkanker had. Inmiddels is hij succesvol behandeld en schoon verklaard en kan Olcay zich weer storten op haar eigen werkzaamheden. Zo gaat ze haar samenwerking met UN Women Nederland verder uitbreiden. Hoewel het leven hun toelacht, hoeven we niet te verwachten dat de twee in het huwelijksbootje zullen stappen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!