Beeld © Getty Images

Full House-acteur Bob Saget (65) overleden

10 januari 2022 02:25

Verdrietig nieuws uit Orlando, waar acteur, komiek en presentator Bob Saget zondag op 65-jarige leeftijd blijkt zijn te overleden. Bob werd dood aangetroffen in zijn hotelkamer in het Ritz-Carlton hotel. De doodsoorzaak is vooralsnog onbekend. Wel heeft de politie laten weten dat er geen sprake lijkt van een misdaad en dat er ook geen drugs in het spel zijn geweest. Dit meldt TMZ.

"Ik had geen idee dat ik 2 uur lang heb opgetreden"

In september 2021 begon Bob met zijn stand-upcomedian show, waarmee hij door Amerika trok en dat tot en met mei zou doen. Zaterdag deed hij nog een show in Jacksonville in Florida waar hij het publiek tot in de vroege uurtjes vermaakte. Hierover twitterde hij zelfs nog. 'Ik heb genoten van de show vanavond in Jacksonville. Een heel dankbaar publiek. Dank aan Tim Wilkins om het programma te openen. Ik had geen idee dat ik 2 uur lang heb opgetreden. Ik vind dit helemaal fantastisch om te doen. Check mijn website voor data in 2022.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob Saget nog steeds goed contact met Full House-dochters

Bob werkte jarenlang als komiek en acteur voordat hij wereldberoemd werd dankzij zijn rol als Danny Tanner in de Amerikaanse show Full House, die eind jaren tachtig en begin jaren negentig zeer populair was. Ook scoorde hij als presentator met het programma America's Funniest Home Videos, dat van 1989 tot 1997 te zien was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee maanden cel voor Full House-ster Lori Loughlin na omkoping

Van 2005 tot 2014 zou Bob ook nog veelvuldig te horen, maar niet te zien zijn in de populaire Amerikaanse komedieserie How I Met Your Mother. Hij fungeerde in de serie als de voice-over van hoofdpersoon Ted Mosby. In 2016 verscheen de reboot van Full House getiteld Fuller House, waarin hij opnieuw in de huid van Danny Tanner kroop. Deze show eindigde in 2020.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Stamos bezig met nóg een Full House spin-off

De acteur laat zijn vrouw Kelly Rizzo en hun drie kinderen Aubrey, Lara en Jennifer achter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!