Beeld © ANP

Full House-collega's reageren geschokt op dood Bob Saget

10 januari 2022 03:57

Hollywood heeft geschokt gereageerd op het onverwachte overlijden van acteur, komiek en presentator Bob Saget, die gisteravond op 65-jarige leeftijd dood werd aangetroffen in zijn hotelkamer in Orlando. Via sociale media stromen de reacties op zijn overlijden binnen.

"Ik zal nooit meer zo'n vriend vinden"

John Stamos, die jarenlang samen met Bob te zien was in de populaire serie Full House van 1987 tot 1995 en later in de reboot Fuller House van 2016 tot 2020, reageerde: "Ik ben gebroken. Ik ben totaal van streek. Ik zal nooit meer zo'n vriend vinden. Ik hou zoveel van je, Bobby." De twee waren naast collega's ook goede vrienden, evenals dat hun vrouwen bevriend waren. Zo gingen ze vaak met z'n vieren uit eten en vierden ze belangrijke momenten samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Full House-acteur Bob Saget (65) overleden

Candace Cameron Bure, die Sagets oudste dochter D.J. Tanner speelde in de serie, is sprakeloos. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik heb geen woorden. Bob was een van de beste mensen die ik ooit heb gekend in mijn leven. Ik hield zoveel van hem."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee maanden cel voor Full House-ster Lori Loughlin na omkoping

Ook Ashley en Mary-Kate Olsen, die de dochters van Bob speelden in Full House, hebben inmiddels gereageerd. “Bob was de meest liefdevolle, medelevende en genereuze man”, zo laten ze in een statement weten. “We zijn diep bedroefd dat hij niet langer bij ons is, maar we weten dat hij aan onze zijde zal blijven staan ​​om ons zo gracieus te leiden zoals hij altijd heeft gedaan”.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Stamos bezig met nóg een Full House spin-off